Ford Aluminiumsfelger

Lettmetallfelgene våre er annerledes – både i utseende og følelse. De er alle designet for å utfylle utseendet til din Ford. Slank, målrettet, elegant – valget er ditt. Du kan dessuten være sikker på at uansett hvilken felg du velger, er de fremstilt etter de høyeste standardene, av de beste materialene, og langtidstestet for å holde deg trygg på veien. Hver enkelt felg røntgensjekkes med tanke på defekter, og kontrolleres videre for å sikre at luft ikke unnslipper fra dekket gjennom felgen. Med de ulike stilene – børstet, sølv, grå og forkrommet – kan du stole på at felgene fungerer like bra som de ser ut.

Hvorfor velge Ford aluminiumsfelger?

Ford lager aluminiumsfelger for Fords biler, ikke for noen andre. Derfor ser vi ingen grunn til å inngå kompromisser når det gjelder design eller kvalitet for å tilfredsstille kravene til en rekke bilmerker. Vi konsentrerer oss heller om å designe og lage aluminiumsfelger som på en perfekt måte passer til den modellen den er ment for.

Konstruert på en bedre måte

Fordi våre aluminiumsfelger er designet og laget spesielt for Fords modeller, vet vi nøyaktig hvilke spesifikasjoner som kreves. Allikevel lager vi dem enda bedre – bedre enn kravspesifikasjonene – for å skape betryggende marginer når det gjelder evne til belastninger og sikkerhetsegenskaper.

Testet og godkjent

Ford aluminiumsfelger har gjennomgått holdbarhets- og styrketester gjennom hvert eneste trinn i design- og utviklingsprosessen, og ikke minst gjennom produksjonen. Det betyr at du kan stole på at felgene tilfredsstiller Fords kvalitets-standarder og matcher byggekvaliteten på din Ford.

Monter og kjør

Det er enkelt og raskt å montere Ford aluminiumsfelger på din Ford. Siden felgene er spesielt laget for din Ford, er det ikke behov for modifikasjoner av noe slag, uansett størrelse på hjul eller felg. Den originale Ford senterkoppen benyttes og det er ikke behov for noe ekstra monteringsutstyr. Det betyr ikke bare at du sparer penger på monteringskostnadene, du beskytter dessuten bilens garantibetingelser som ellers kunne bli ugyldige ved bruk av andre felger, da andre felger av og til innebærer at det må foretas endringer på bilen for at de skal passe.

Trinn 1: Vitenskapelig design

For hver eneste nye Ford aluminiumsfelg skapes et grunnleggende design av Fords designgruppe. Deretter foretas avanserte beregninger og svært nøyaktige vitenskapelige og matematiske prosesser i forhold til hvilken bilmodell som felgen skal passe for.

Trinn 2: Forundersøkelser

Når man har blitt enige om designet, utfører teknisk avdeling forundersøkelser og anvendelighetsstudier for den spesifikke Ford-modellen – hvor man også tar hensyn til planlagt, fremtidig modellutvikling. Alle karosserivarianter inkluderes i forundersøkelsene for å sikre at krav til kvalitetsstandarder og veisikkerhetsegenskaper tilfredsstilles, uansett kjøretøyets vektfordelingskarakteristikk.

Trinn 3: Tester

Alle felger som leveres til kundene har gjennomgått grundige statiske tester (inkludert røntgenfotografering) med hensyn til dimensjoner, materialsvikt, lekkasjer, ubalanse og støtegenskaper.

Trinn 4: Testing av holdbarhet og styrke

I tillegg utsettes Ford aluminiumstester for strenge biaksiale holdbarhetstester i laboratorieforhold, på en maskin som er nyutviklet spesielt for dette formålet. Testen representerer 300.000 km kjøring under virkelige kjøreforhold, med hjul som på forhånd er skadet ved ekstreme forhold som kjøring over fortauskanter. Forskjellige hastigher, belastninger og usedvanlig røffe kjøremanøvre og svingkjøring representeres i testen, og minst tre felger per design må passere testen før den aktuelle designen godkjennes for produksjon.

Manufacturers of alloy wheels have to compromise. But you don’t have to.

Tilbehør

TILBEHØR

View
ANSVARSFRASKRIVELSE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® er varemerker som tilhører Ford eller deres tilknyttede selskaper.

Fords politikk innebærer kontinuerlig produktutvikling. Vi forbeholder oss når som helst retten til å endre spesifikasjoner, farger og priser på modeller og utstyr illustrert og beskrevet i denne online-publikasjonen. Bilder kan også variere. Denne online-publikasjonen inneholder både originalt Ford-tilbehør så vel som en rekke produkter fra våre leverandører. *Omhyggelig utvalgte tilbehørsartikler merket med våre leverandørers varemerker kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette finnes via garanti-ikonet som vises sammen med hvert eneste produkt, eller hos din Ford-forhandler. Montering av tilbehør kan påvirke drivstofforbruket for din bil. Eier av Bluetooth® varemerke og logo er Bluetooth® SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerke og logo tilhører Apple Inc. Andre varemerker og handelsmerker tilhører sine respektive eiere.

" " " "